ESPAIS

CASA RIUS

És un espai de transformació creativa

CASA RIUS és un lloc on artistes i creadors treballen per portar el seu art al pròxim nivell. Un creuament de camins que permet persones de diverses disciplines intercanviar idees, tècniques narratives, conceptes. Establint diàleg neixen nous projectes que esdevenen catalitzadors de passions, obsessions i ideals.

ESPAI D’ART

No sempre les obres artístiques arriben a tot el públic que podria ser-ne receptor. Per aquest motiu obrim CASA RIUS al món empresarial, institucional i associatiu, per tal que puguin fer-hi esdeveniments de qualitat en un ambient únic, on es fusiona la recerca creativa amb l’esperit de la Barcelona industrial dels segles XIX i XX i els negocis del segle XXI. De fet, també hi ha “una manera catalana” de fer negocis. I això també forma part de la cultura de cada país.

Esperit industrial barceloní

Casa Rius ha acollit:

Exposicions artístiques d’autors com: Oswald Aulèstia, conegut com un dels falsificadors d’art més importants de la història; Cèlia Abdi, un jove valor emergent que es va presentar en públic a la Biennal de Venècia el 2022; o Victor Silva, galerista d’art durant dues dècades que ara enfila camins creatius propis. També ha estat l’escenari d’enregistraments de programes de Televisió de Catalunya i de Clan TV; d’actes culturals impulsats per grans marques com Cervezas Alhambra, Iqos, SEAT i jornades internacionals d’empreses com Google o TikTok, entre d’altres.

Exposicions d’art
Concerts
Programes de TV
Actes culturals
Jornades internacionals

GALERIA D'IMATGES