Segueix-nos i uneix-te

CONSELL CÍVIC PEL PARC DE LES ARTS

El 18 de maig una representació de la Fundació ACICAC es va reunir amb tècnics municipals en una comissió presidida per la regidora de Patrimoni de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, amb l’objectiu de desenvolupar el conveni d’intencions que hauria d’acabar amb la cessió dels edificis que formaran part del Parc de les Arts.

El 18 de maig una representació de la Fundació ACICAC es va reunir amb tècnics municipals en una comissió presidida per la regidora de Patrimoni de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, amb l’objectiu de desenvolupar el conveni d’intencions que hauria d’acabar amb la cessió dels edificis que formaran part del Parc de les Arts. Paral·lelament, des de la Fundació ens hem anat reunint amb entitats veïnals i grups diversos per engegar el Consell Cívic del Parc de les Arts. Aquest Consell té com a missió assessorar a la Fundació i contribuir amb les seves aportacions a fer un projecte el màxim de consensuat amb la societat civil de Badalona, a partir de la proposta inicial que la nostra fundació va presentar a l’Ajuntament de Badalona.

Durant les darreres setmanes hem fet una crida a través de les xarxes socials perquè tothom que vulgui (persona física, entitat, empresa de Badalona o d’altres ciutats) s’apuntin a aquest organisme consultiu. Per fer-ho només cal enviar un correu electrònic a info@acicac.cat o omplir aquest formulari: https://bit.ly/form-parcdelesarts-acicac.