Segueix-nos i uneix-te

Sobre
nosaltres

La Fundació

La Fundació d’Agrupació de Cases d’Innovació, Cultura i Art de Catalunya (ACICAC) té com a objectiu principal recuperar espais històrics arreu de Catalunya que estan tancats o en desús per donar-los una segona vida, lligada a la cultura i a l’àmbit dels esdeveniments i l’empresa; així com oferir serveis culturals i econòmics a entitats que disposen d’espais que no rendebilitzen.

La Fundació ACICAC és una entitat compromesa amb el país i amb la recuperació del patrimoni tant material com immaterial de Catalunya. Per aquest motiu, la feina de l’associació és també posar en valor persones, entitats, períodes històrics, etc., que resten adormits i que formen part de la nostra idiosincràsia.

La nostra missió

Posar en valor els espais que resten adormits o en desús i el patrimoni cultural material i immaterial que aquests tenen o generen, per crear una societat sostenible que sigui generadora de noves oportunitats, sinergies i nous vincles culturals.

La nostra visió

Volem donar una segona vida a espais històrics arreu de Catalunya a través de la dinamització, la cultura, l’art i les persones. Presentem nous espais on els sectors empresarial, institucional, associatiu i artístic puguin convergir, a través de l’organització d’esdeveniments, exposicions i qualsevol altra activitat cultural.

Valors