UNEIX-TE

ELS MECENES

La Fundació ACICAC impulsa la creació del grup Empresàries i empresaris per la Cultura.

L’objectiu és crear un nucli d’entre 20 i 50 persones provinents del món de l’empresa o de l’àmbit professional liberal que donin suport a la cultura que es fa a Catalunya (preferentment en català, però sense excloure altres llengües) i a la recuperació del patrimoni material i immaterial del país, mitjançant aportacions econòmiques i també implicant-se en la consecució dels objectius comuns de recuperació i projecció de la cultura catalana. La primera tasca d’aquest grup és impulsar el Consell de Propostes d’ACICAC.

NUCLI DE 20 A 50 PERSONES

El Consell de Propostes d’ACICAC és l’encarregat d’aportar idees i propostes per estendre la nostra xarxa creativa, ja sigui proposant espais que es puguin recuperar, acords amb entitats, descobrint artistes, promovent esdeveniments i tot allò que serveixi per enfortir la nostra cultura.

ESTENDRE LA XARXA CREATIVA

Les Empresàries i empresaris per la Cultura, compartirà amb el Consell de Propostes un panell a internet de caire intern on podran anar fent aportacions de manera continuada. El nostre objectiu com ACICAC és, alhora, fer servir les relacions personals empresarials per tal que les persones que integren aquest grup puguin generar sinèrgies al marge —o no— de la cultura.

GENERAR SINÈRGIES INTERCULTURALS

FES-TE MECENES

Omple les dades

Temes d’interès


Les teves dades són recollides només per enviar-te informació de la programació cultural, comercial i social de Casa Rius i també per informar-te sobre les modalitats existents per fer-te soci d’aquest espai o d’altres que formem part de l’Associació de Cases d’Innovació Art i Cultura de Catalunya (ACICAC). Les teves dades no seran compartides amb tercers.

COL·LABORA FES LA TEVA DONACIÓ